Ammattitaitoa ja henkilökohtaista palvelua vuodesta 1986!

Yrityksemme hoitaessa ongelmanne, voitte lähteä vaikka nauttimaan rauhaisista maisemista.

Yhteydenotto

Tuholaistorjunta Destructor Oy palvelee Länsi-Suomessa

Tarjoamme tuholais- ja hyönteistorjuntaa sekä desinfiointipalveluja pääasiassa Länsi-Suomen alueella, mutta sopimuksesta muuallakin Suomessa. Ota siis yhteyttä!

Yhteydenottolomake

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Tuholaistorjunta Destructor Oy Ab
Mäkikuja 18
21380 AURA

Y-tunnus: 0668548-5
Puh: 0400-740262

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Tuholaistorjunta Destructor Oy Ab:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Tuholaistorjunta Destructor Oy Ab

Mäkikuja 18
21380 Aura

Pertti Leinonen
puh. 0400 740 262
pertti.leinonen@tuholaistorjuntadestructor.fi

www.tuholaisentorjunta.fi

Tuholaistorjunta Destructor Oy Ab | Mäkikuja 18 | 21380 Aura | 0400 740 262 | pertti.leinonen@tuholaistorjuntadestructor.fi | www.tuholaisentorjunta.fi