Tehokasta tuholais- ja hyönteistorjuntaa Aurassa ja muualla Länsi-Suomessa

Ota yhteyttä

Tuholaistorjunta Oy Destructor Ab tekee tuholais- ja hyönteistorjuntaa Aurasta käsin koko Länsi-Suomen alueella. Sopimuksen mukaan palvelemme asiakkaita myös muualla Suomessa. Kaikki hyönteis- ja tuholaistorjuntaan liittyvät palvelut ovat ydinosaamistamme. Tarjoamme lisäksi omavalvontaan soveltuvia torjuntamenetelmiä.

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää palveluistamme!

Tuholaistorjuntaa ammattilaisen varmalla otteella

Tarvitsetko apua tuholaisten torjuntaan? Autamme sinua mielellämme. Saamme hävitettyä kodistasi tai muusta kohteesta inhottavat tuholaiset aina hiiristä rottiin ja muihin tuholaisiin.

Soita ja kysy lisää
Lainausmerkkikuvake

Eivätkö muurahaiset, ampiaiset tai muut hyönteiset jätä rauhaan? Tuholaistorjunta Oy Destructor Ab tarjoaa osaavaa hyönteistorjuntaa Länsi-Suomessa.

Hyönteistorjuntaa nopeallakin aikataululla

Tuskailetko tuloksettoman hyönteistorjunnan kanssa? Ei huolta – olemme hyönteistorjunnan pitkän linjan ammattilaisia. Tehokkaalla hyönteistorjunnalla pääset eroon elämääsi haittaavista muurahaisista, ampiaisista ja muistakin hyönteisistä. Meiltä saat palvelua nopeallakin aikataululla.

Desinfiointipalvelua ajanmukaisella työvälineistöllä

Palveluihimme kuuluu myös erilaisten tilojen desinfiointi- ja erikoisdesinfiointipalvelut. Myös desinfiointityöt maatiloilla hoituvat meiltä ammattitaitoisesti. Työskentelemme ajanmukaisia työvälineitä ja asianmukaisia desinfiointiaineita käyttäen. 

Muut palvelut

Hyönteis- ja tuholaistorjunnan lisäksi palveluihimme kuuluu:

  • hajunpoisto ja hajunpoistokäsittelyt
  • hyönteistunnistuspalvelu.

Lähetä meille esimerkiksi sähköpostitse kuva hyönteisestä, niin me tunnistamme sen.

 

Tarjoamme palvelujamme yrityksille ja elintarviketeollisuuden toimijoille sekä myös yksityisasiakkaille. Toimialueeseemme kuuluu Aura ja koko Länsi-Suomen alue. Mikäli tarvitset hyönteis- ja tuholaistorjuntaa muualla Suomessa, palvelemme sinua sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä
Puhelinkuvake

Tuholaistorjunta Oy Destructor Ab on hyönteistorjunnan asiantuntija. Palvelualueeseemme kuuluu Aura ja muu Länsi-Suomi.

Soita ja pyydä tarjous